• Natuurlijke en groene omgeving
  • Alle dagelijkse voorzieningen bij de hand
  • verschillende sport- en recreatiemogelijkheden in de Groote Wielen
  • Gezellige dorpskern van Rosmalen op steenworp afstand
  • Bourgondisch genieten in het nabijgelegen ’s-Hertogenbosch
De wereld van de Groote Wielen

De wereld van de Groote Wielen

De Groote Wielen is onderverdeeld in zes woonbuurten die elk hun eigen sfeer hebben. Deze buurten wordt verbonden door de veelzijdige wijkvoorzieningen, waar je alle dagelijkse boodschappen doet. Bovendien beschikt de wijk over verschillende basisscholen, medische en sociale voorzieningen, horeca en verschillende sport- en recreatiemogelijkheden aan de waterplas of op de sportvelden.

Een toegankelijke en bruisende wijk die zich kenmerkt door de verschillende doelgroepen en de grote diversiteit aan eigentijdse architectuur. Dit geldt ook voor de moderne patiowoningen, die absolute blikvangers zijn in dit veelzijdige woongebied. Het ontwerp komt bovendien uitstekend tot zijn recht dankzij de vrije ligging en de ruime tuinen.

Wijkdeel de Lanen is de meest noordwestelijke woonbuurt van De Groote Wielen en ligt in het groen tussen het blauw van de Maas en de waterplas. En hoe landelijk u ook woont: de bereikbaarheid van de buurt is uitstekend, dankzij de rechtstreekse aansluiting op de westelijke randweg en de regionale Hustenweg in het noorden. De bereikbaarheid wordt nog eens versterkt, dankzij de brug over de Groote Wielenplas en de twee toegangsbruggen. Het centrum van Rosmalen ligt hiermee op steenworp afstand, evenals de school en alle faciliteiten in het winkelcentrum die direct grenzen aan de Lanen.

Sport en recreatie

Sport en recreatie

Wonen bij Waterplas De Groote Wielen biedt volop mogelijkheden voor sport en recreatie. Wandel heerlijks langs de oevers van de plas, gooi je hengel uit, ga roeien of surfen, maak een strandwandeling … het kan allemaal in De Groote Wielen. Bovendien vormen de oevers van de plas een perfect startpunt voor uitgestrekte wandel- of fietstochten.

Hartje de Lanen grenst daarnaast aan de westelijke zijde aan een prachtig groen wijkpark, een heerlijke plek om te ontspannen! Bovendien geeft het de woningen aan de Ulperstraat een rijkelijke vrij uitzicht over het groen. Een betere plek bestaat er niet!

's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch

Hartje de Lanen is op steenworp afstand gelegen van ’s-Hertogenbosch. Een van de oudste steden van Nederland en daarmee rijk aan historie en cultuur. De prachtige Sint-Janskathedraal, de Binnendieze, het oude centrum met koopmanswoningen en romantische straatjes zetten voor even de tijd stil.

Wist je trouwens dat ’s-Hertogenbosch de afgelopen jaren is benoemd tot de Meest Gastvrije Stad van Nederland? De stad staat namelijk ook bekend om haar gezelligheid en de kunst van het genieten. Dankzij de veelzijdige horeca, maar ook door de boetiekjes, restaurants en culturele instellingen.

’s-Hertogenbosch heeft nog een groot pluspunt: dankzij de centrale ligging in Nederland zijn ook andere prachtige steden, zoals Nijmegen, Eindhoven en Utrecht snel en eenvoudig bereikbaar.