Hartje de Lanen zeer in trek en al bijna uitverkocht!

Hartje de Lanen zeer in trek en al bijna uitverkocht!

De levensloopbestendige woningen in Hartje de Lanen in Rosmalen verkopen in recordtempo uit! Reeds meer dan 90% van de woningen is verkocht en dat binnen slechts een aantal weken na het eerste verkoopgesprek. De moderne en eigentijdse woningen met een volledig woonprogramma op de begane grond in het hart van wijkdeel de Lanen zijn daarmee zeer in trek.

Bewust keuze om te wonen in Hartje de Lanen
Kopers kiezen bewust voor plan Hartje de Lanen. Enerzijds door de mooie ligging van het plan in een groene woonbuurt in de Groote Wielen. Een fijne uitvalsbasis, voor vele vlakbij familie en de (klein)kinderen en met de dagelijse voorzieningen om de hoek.
Anderzijds zijn de moderne en eigentijdse woningen van alle gemakken voorzien. Zo is er een volledig woonprogramma op de begane grond. Wonen, slapen, koken, eten en douchen is hier allemaal mogelijk. Dat is makkelijk voor nu en later. Daarnaast is er nog alle ruimte op de vrij indeelbare verdieping, fijn voor een extra (slaap)kamer of zelfs een tweede badkamer. Wat ook in de smaak valt is de uitgebreide keuze die kopers krijgen om de woning nog geheel naar wens af te werken en (desgewenst) uit te breiden.
De woningen zijn gelegen op fijne percelen met een heerlijke zonnige achteruin, niet te groot en ook niet te klein en daarmee makkelijk te onderhouden. Ook het duurzame aspect aan deze nieuwe wijk speelt een grote rol in de bewuste keuze voor dit project. Alle woningen in Hartje de lanen zijn energieneutraal, gasloos en voorzien van de modernste technieken. Duurzaamheid en comfort gaan hier hand in hand. Het ontwerp van de woningen en de opzet van de wijk heeft alles in zich voor een onbezorgde toekomst in Hartje de Lanen.

Planning
De omgevingsvergunningprocedure voor plan Hartje de Lanen is voor de zomer opgestart. Naar verwachting wordt de omgevingsvergunning dit najaar verleend. Inmiddels zijn ook de eerste gesprekken met kopersbegeleiding gepland en worden de showrooms druk bezocht. Het streven is om in de eerste helft van 2020 te starten met de bouw en de woningen eind 2020 aan de nieuwe bewoners op te leveren.