Inschrijfperiode voor directe toewijzing gesloten!

Inschrijfperiode voor directe toewijzing gesloten!

Vanaf de start verkoop op 4 juli 2019 is er een inschrijfperiode gehouden van 1 week. We hebben een groot aantal inschrijfformulieren mogen ontvangen van belangstellenden, bedankt voor de interesse! 

De woningen worden in eerste instantie onder deze belangstellenden toegewezen en er wordt een reservelijst opgemaakt met de overige ingeschreven kandidaten. We proberen zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen en streven daarbij naar een zo optimaal mogelijke bezetting van de kavels. Heb jij je ingeschreven tijdens de inschrijfperiode? Dan verneem je op 12 juli 2019 of je een woning toegewezen hebt gekregen. Meer informatie over de toewijzing kun je terugvinden in de verkoopprocedure, te vinden onder de downloads op de website. 

Het kan natuurlijk zijn dat er na de toewijzing nog woningen beschikbaar zijn of dat er woningen beschikbaar komen na de verkoopgesprekken. Op de website tref je een digitaal inschrijfformulier aan. Je kunt je middels dit formulier, ook ná de inschrijfperiode, nog inschrijven op jouw favoriete woning(en). Zodra we en woning aan je kunnen toewijzen neemt Het Waare Huis contact met je op.

Voor de actuele status van de bouwnummer verwijzen we naar de kavelkaart op de website, enige tijd na de toewijzing staat daar per bouwnummer aangegeven of deze per direct beschikbaar is, onder optie is, dan wel verkocht is. Heb je daarnaast nog vragen dan kun je natuurlijk altijd contact zoeken met Het Waare Huis.