Verkoop gestart, inschrijven mogelijk tot en met 11 juli!

Verkoop gestart, inschrijven mogelijk tot en met 11 juli!

Gistermiddag 4 juli is de verkoop van Hartje de Lanen succesvol afgetrapt. Op de druk bezochte start verkoop hebben we vele geinteresseerden geinformeerd over het plan en de brochure en prijslijst uitgereikt.

Kon je er gisteren niet bij zijn? Niet getreurd, we hebben de beschikbare verkoopdocumentatie op de website geplaatst zodat je thuis alles rustig door kunt nemen. Zo kun je vanaf nu de verkoopstukken (zoals de brochure, prijslijst en de informatie over de verkoopprocedure) downloaden. Wil je liever een hardcopy van de brochure? Deze kun je opvragen/ophalen bij van de Het Waare Huis in Rosmalen.

Inschrijven
Vanaf nu, tot en met 11 juli - 17:00 uur, kun je je inschrijven voor jouw favoriete woning(en). Dit doe je door het inschrijfformulier op de website in te vullen. Op 12 juli gaan we over tot de toewijzing/loting. Voor meer informatie over de verkoop verwijzen we naar de verkoopprocedure, deze is hier te downloaden. Heb je nog vragen over de woningen? Neem dan gerust contact op met Het Waare Huis via 073-5236465 of stuur een mail naar nieuwbouw@hetwaarehuis.nl