Verkoop gestart van 20 woningen Hartje de Lanen Rosmalen

Verkoop gestart van 20 woningen Hartje de Lanen Rosmalen

Begin juli was het een gezellige drukte op het kantoor van Het Waare Huis in Rosmalen. De eerste levensloopbestendige woningen in de wijk de Groote Wielen zijn in verkoop gegaan. Project Hartje de Lanen bestaat uit 20 eigentijdse en moderne woningen op ruime percelen.

Geïnteresseerden werden verwelkomd door medewerkers van de ontwikkelaar en aannemer Janssen de Jong en makelaars van Het Waare Huis. De verkoopbrochure en v.o.n. prijslijst kon in ontvangst worden genomen. Daarnaast werd het project uitgebreid gepresenteerd op een groot scherm en was er alle gelegenheid om vragen te stellen.

In Hartje de Lanen is er keuze uit een twee-onder-één-kapwoning of een vrijstaand geschakelde woning. Kenmerkend is het gevarieerde straatbeeld met verschillende kleuren gevelsteen, houten gevelbekleding en moderne accenten in de dakkapellen. De woningen zijn gasloos, energieneutraal en comfortabel. Standaard voorzien van een moderne luchtwaterwarmtepomp, een groot aantal zonnepanelen en hoogwaardig isolatie.

Het uitgekiende ontwerp van de woningen heeft alles in zich voor een onbezorgde toekomst. Wonen, slapen, koken, eten en douchen is allemaal mogelijk op de begane grond. Daarnaast biedt de vrij indeelbare verdieping en de diversen uitbreidingsmogelijkheden alle ruimte voor persoonlijke woonwensen. De woningen worden aangeboden tussen de € 380.000,- en € 425.000,- v.o.n.

Het streven is om in de eerste helft van 2020 te starten met de bouw van het Hartje de Lanen en de woningen eind 2020 op te leveren.  Inschrijven voor een woning is mogelijk tot en met 11 juli 2019 via de website www.hartjedelanen.nl.